Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Dem vi mindes

MINDESIDEN.

kristus_i_dodsriget.jpg (238 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

billedx1.gif (6 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

Her vil JEGskolen mindes vores skolekamerarater og gamle lærere. Ære være deres minde.


 Attila 1992     Mads borup 2013    Johnny Olsen 2014   Jamse Elisabeth Albèr 3/6-14     Kim Nordly 3/1-2015      Lis Skovgaard 3. Marts 2015     Gerard Baustier 6/7-2015     Jørgen Aarup 5/8-2015 

Jamse Elisabeth Alber Har via Facebook modtaget besked om at Jamse Elisabeth Alber Døde D. 3-6-2014  Tankerne går til familien og må Jamse Elisabeth Alber hvile i fred. æret være hendes minde.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
jegskolen.dk
jamse.jpg (106 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Åben invitation ? Arrangeret af Kasper Nielsen
Efter min mors død den 3. juni håber jeg at se så mange, som muligt til hendes begravelse den 14. juni klokken 12.  Begravelsen finder sted i Grundtvigs Kirken, der ligger på adressen:  På Bjerget 14B, 2400 København NV.  Efter ceremonien vil der være reception hvor der bydes på kaffe, sodavand, øl og sandwiches.   Receptionen finder sted på Skellet 30, 2500 Valby.   Der kører S-tog fra Bispebjerg st. til ålholm st. lige ved lokalerne.   Alle er velkomne - og jeg håber på jeres hjælp til at få viderebragt ovenstående til alle dem, som kunne have lyst til at være med til at sige et sidste farvel til min mor Janni. Mange hilsner, Kasper Birkeslund Alber

Mads Borup 1.jpg (80 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Mads borup 2013
Har via Facebook modtaget besked om at Mads Borup Døde D. 15-3-2013 Tankerne går til hans familie og må han hvile i fred. Æret være hans minde. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 
 Blot til orientering så bliver Mads bisat fra Sundby Krematorium fredag den 22.3.2013 kl. 13 v/Philips Kirken.
 Se Hvor det er
 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
 jegskolen.dk 
attila.jpg (122 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Attila 1992
Har erfaret gennem Facebook at Attila døde for mange år siden. D. 12 marts 1992 . Æret være hans minde.


johnnyolsen.jpg (4 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Johnny Olsen 2014


Som mange herinde fra har set, har vores Johnny Olsen fødselsesdag idag 10-10-2014 men har lige fået af vide at han gik bort for 2 uger siden. Jeg har kun rigtig gode minder om denne skønne mand. Må han hvile i fred.


gerhardbuister.jpg (59 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Gerard Baustier 2015
 
Hej Alle som har lyst til at deltage til vores Gerard Baustier sidste farvel er velkommen tirsdag den 14 juli 2015 Kl 13'45 i Jesu hjerte kirke Stenosgade 4a 1616 København V  Med venlig hilsen familien Baustier-Gebhard Olesen Ravnsborg Hansen 
 Til Minde Om Gerard Baustier, A La memoire De Gerard Baustier PÅ FACEBOOK LINKET ER PRIVAT
Gerards urne kommer ned den 3 september 2015 kl 15 på hans 51 år fødselsdag. Vi mødes ved hovedindgang på Bispebjerg kirkegård. Kl 14.30 præcis og følges ned til hans sidste hvilested på den katolsk side hvor han sættes ned hos Madeleine vores mor. Urnen og hjælper er der kl 15. Kan i Give besked til dem som ønsker at deltage. Kram familien Baustier-Gebhard.
Jørgen Aarup 5/8-2015
joergenaarup.jpg (56 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Kære allesammen!
Det er med knust hjerte, at jeg må meddele jer at min far D.5/8 2015 sov ind, efter kort tids kamp mod sygdom. 
Det er rigtig hårdt for vores lille familie, og jeg har kontaktet fars venner og bekendte så godt jeg kunne.  Far skal bisættes D. 14/8 2015 i Sankt Vilhelms kirke i Hillerød kl. 13 
Kærlig hilsen Sarah og familie ❤
Kilde: Sara Facebook
RIP JørgenKim Nordly 3/1-2015
KimNordly.jpg (50 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Så er der endnu en stjerne på himlen. Kim en krutter er gået i forvejen. Vi ses på den anden side.  Hvil i fred kære Kim.  Håber snart vi får bugt med kræften


Lis Skovgård 3. marts 2015
Lisog.jpg (8 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Fru Lis Skovgård døde den 3. marts 2015

Kære alle Elever fra Krutten
Har først Idag fundet ud af af denne side eksisterer!(FACEBOOK)
Min mor ville ha' elsket at se billeder af jer alle sammen. Hun holdte meget af Jer og vi har meget ofte talt om tiden på skolen. Jeg husker mange af jer selvom jeg ikke var så gammel. I dag er jeg 43 år og har 2 dejlige piger / Thit 11 år og Ida 3 år. Min mor og far's et og alt.
Min mor havde en blodsygdom og var meget syg. Ud af 26 millioner på verdensplan var det umuligt, at finde en knoglemarv passende hendes vævstype. Det eneste helbredende var blodtransfusion, som hun ofte fik gennem de sidste par år. Men det kan man ikke bliver ved med at holde til. Kroppen kan ikke afgive alt det overskydende jern.
Derfor blev hun tilbudt et forsøg med medicin, som skulle gøre det muligt, at der ville være længere tid mellem blodtransfusionerne.
Hun skulle derfor ha' foretaget en biopsi af milten. Det var risikabelt og 1-2 procent kunne det gå galt for. Det gik desværre galt for min mor. I mandags blev min far, Mads og jeg enige om, at slukke for respiratoren.
Det er så ulideligt og så uvirkeligt.
Af hjertet tak til alle Jer, som mindes min mor, som det fantastiske, glade humoristiske menneske hun var.
KhKILDE : Kristine Skovgaard


Hotlink forklaring

Alternativt kaldet inline-linking, er hotlinking handlingen med at linke til et objekt på en anden server.


For eksempel kan mange mennesker, der lærer at oprette deres egen webside, muligvis linke til et billede på en anden server, hvilket hjælper med at gøre deres side lettere.


Hotlinking anbefales dog ikke, da det kan krænke billedet Copyright og det stjæler også båndbredde fra serveren, der er vært for billedet.


I stedet for hotlink-objekter, hvis tilladelse er tilladt, skal du kopiere billedet fra deres server til din server eller en anden gratis billedhostingstjeneste for at være vært for billedet.

HUSK BILLEDERNE ER COPYRIGHTET TIL ELEVERNE FRA JYDERUP ERHVERVSRETTEDE GRUNDSKOLE.

Sign In
Not a member yet? Click here to register.
Forgot Password?